Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mihai Bodeanu - amatori
Tu te oferi ca o sa fi fortat cu media,ca altfel nu te mai saturi de podiumul de la amatoriUite primul care si stie adevarata valoare, nu cea falsa din clasament
P.S. Ma ofer eu sa i iau locul la open![]()
1500 lei???Imi este jena si de dvs , dar si de proprietar care de la 1500 lei pe ora a facut o reducere de aprox 50%.
ATENTIE! Sunt persoane cere sunt prea apropiate de media 19, si va rog sa verificati atat inscrierile finale cat si clasamentul, care va fi reactualizat peste cateva zile ( luni ) si se va mai reactualiza odata inainte de TF.
Recomand celor care au deja cupe in palmares, sau au valoare apropiata de 19, sa se inscrie direct la OPEN unde sunt locuri suficiente, si sunt convins ca veti fi apreciati de cei carora le oferiti o sansa prin cedarea de locuri disponibile la "amatori" .
Multumesc!
Merci! Asa este, mi-a scapat un zero...m-am derutat gandul ca aprox 10 ore costa 1500.1500 lei???
15 mil. lei vechi??? pe ora???
greu de crezut!!!
banuiesc ca ati vrut sa scrieti 150 lei.
altfel e prea scump! pt. o zi aprox. 200 mil. vechi, cu 50% reducere: 100 mil. e tot prea mult!!!
(scuze pt. offtopic)