AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

Uite primul care si stie adevarata valoare, nu cea falsa din clasament :p
P.S. Ma ofer eu sa i iau locul la open :P
Tu te oferi ca o sa fi fortat cu media,ca altfel nu te mai saturi de podiumul de la amatori;)
- - - Actualizat - - -
Dan Petrov ,Timișoara,Open.

Imi este jena si de dvs , dar si de proprietar care de la 1500 lei pe ora a facut o reducere de aprox 50%.
1500 lei???
15 mil. lei vechi??? pe ora???
greu de crezut!!!
banuiesc ca ati vrut sa scrieti 150 lei.
altfel e prea scump! pt. o zi aprox. 200 mil. vechi, cu 50% reducere: 100 mil. e tot prea mult!!!
(scuze pt. offtopic)

ATENTIE! Sunt persoane cere sunt prea apropiate de media 19, si va rog sa verificati atat inscrierile finale cat si clasamentul, care va fi reactualizat peste cateva zile ( luni ) si se va mai reactualiza odata inainte de TF.

Recomand celor care au deja cupe in palmares, sau au valoare apropiata de 19, sa se inscrie direct la OPEN unde sunt locuri suficiente, si sunt convins ca veti fi apreciati de cei carora le oferiti o sansa prin cedarea de locuri disponibile la "amatori" .

Multumesc!

Perfect de acord dar mai greu de realizat.

1500 lei???
15 mil. lei vechi??? pe ora???
greu de crezut!!!
banuiesc ca ati vrut sa scrieti 150 lei.
altfel e prea scump! pt. o zi aprox. 200 mil. vechi, cu 50% reducere: 100 mil. e tot prea mult!!!
(scuze pt. offtopic)
Merci! Asa este, mi-a scapat un zero...m-am derutat gandul ca aprox 10 ore costa 1500.

mi-am cam pus speranțe în turneul asta (extrasportive, pentru ca nu voi juca)...
poate e ciudat, dar probabil ca sunt primul (fost) amaturist care vrea sa vina la un turneu final ca spectator...!
vad ca legiunea de la Agnita se mișca deja pe aceasta direcție, dar din pacate cum eu sunt mai mult în Sibiu nu cred ca voi putea obține destule zile libere ca sa ajung ?nt?i la Agnita și apoi de acolo la Brașov. așa ca sper sa se înscrie ceva oameni și din Sibiu și anunț aici ca aș dori un loc în mașina de la Sibiu la Brașov (și retur ) pentru 07.12.2013. cine vede între timp ce am scris și are vreo propunere în acest sens rog sa-mi raspunda pe privat sau chiar pe email: kynkadjou(at)yahoo.com
încerc și cu transportul „clasic”, dar e mai sigur cu oameni care merg exact acolo și se și ?ntorc...
profit de ocazie ca sa remarc ca, dupa citirea anunțului de la început, turneul asta cred ca va arata foarte bine. sunt câteva lucruri pe care consider ca ar trebui sa le faca orice organizator.
va salut și va urez de pe acum tuturor sa va simțiți super bine la Brașov!

Back
Sus