Antal Denes
senior
Problemele de sanatate ma obliga sa ma retrag,Antal Denes -BV. va doresc mult succes.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Problemele de sanatate ma obliga sa ma retrag,Antal Denes -BV. va doresc mult succes.
...Acum, sa fim seriosi, daca Laszlo Toth, unul dintre animatorii AMTUR-ului ani la rand si fost nr 1 in clasament, nu ar avea loc, inseamna ca undeva este chiar o problema serioasa... Personal, nu pot spune ca-l cunosc prea bine, dar consider ca unul dintre acele wild-card-uri i se cuvine de drept, in caz ca vrea sa participe. Gresesc? Sper ca nu...Scuzele mele pt omisiune, insa chiar n-am citit tot, mai ales ca in cadrul acestui topic sunt multe discutii care ma depasesc...
Am vazut, insa, ca Laszlo se retrage pt ca nu are cum sa prinda loc si cred ca ar trebui sa fie prezent daca isi doreste acest lucru. Parerea mea...
Multumesc pt raspuns, Dane.
Chiar nu este o problema. daca Shuni doreste sa se reinscrie are loc de drept in primii 90 de participanti; este cu siguranta printre cei indreptatiti sa primeasca wild card, daca-l doreste, pana maine; are deja o oferta pe care Sorin i-a facut-o cu fair play si, peste toate acestea, se pare ca la OPEN vor ramane doua-trei locuri disponibile la ora inceperii turneului, asa ca s-ar putea inscrie si la inceputul turneului. Il rugam doar sa aleaga una din aceste posibilitati....Acum, sa fim seriosi, daca Laszlo Toth, unul dintre animatorii AMTUR-ului ani la rand si fost nr 1 in clasament, nu ar avea loc, inseamna ca undeva este chiar o problema serioasa... Personal, nu pot spune ca-l cunosc prea bine, dar consider ca unul dintre acele wild-card-uri i se cuvine de drept, in caz ca vrea sa participe. Gresesc? Sper ca nu...
cred ca nu vor mai participa, haha, primul vizat sunt eu...aha...deci se schimba schimbarea ! o sa-i vad eu pe cei de se chinuie sa ramana amatori...cum se vor mai fofila... !?