AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Sfântu Gheorghe - 08.12.2012

Buna ziua, va rog frumos imi pute.ti spune daca este cineva disponibil de un loc liber in masina pentru mine care merge la concursul de amatori de la Sf. Gheorghe si platesc drumul, dar sa fie din București. Va multumesc!

Scuzele mele pt omisiune, insa chiar n-am citit tot, mai ales ca in cadrul acestui topic sunt multe discutii care ma depasesc...
Am vazut, insa, ca Laszlo se retrage pt ca nu are cum sa prinda loc si cred ca ar trebui sa fie prezent daca isi doreste acest lucru. Parerea mea...
Multumesc pt raspuns, Dane.
...Acum, sa fim seriosi, daca Laszlo Toth, unul dintre animatorii AMTUR-ului ani la rand si fost nr 1 in clasament, nu ar avea loc, inseamna ca undeva este chiar o problema serioasa... Personal, nu pot spune ca-l cunosc prea bine, dar consider ca unul dintre acele wild-card-uri i se cuvine de drept, in caz ca vrea sa participe. Gresesc? Sper ca nu...

Mihalescu Dinu-Timișoara-564-12 se retrage. Probleme de servici... Nu are acces la internet.

Mehmet amatorul ! ...ce vremuri au fost cand au fost !

si cand te gandesti ca alti amatoristi (se stiu ei care) SE ZBAT sa ramana amatori iar unul care-si doreste sa joace la open...nu mai prinde loc...decat la amatori....

Ce-i si cu viata asta Mehmet ! (vezi ce rau sunt ? :) )

Daca nu se schimba nimic pana la ora 21, Mehmet - care este primul in asteptare - si inca 8 jucatori vor avea loc la Open. Deocamdata are media 18, este pe locul 61 si trebuie sa astepte. La anul probabil se vor schimba criteriile de selectie la open si vor fi sigur o gramada de amatori nemultumiti ca vor deveni "carne de tun" - vorba lor.

aha...deci se schimba schimbarea ! o sa-i vad eu pe cei de se chinuie sa ramana amatori...cum se vor mai fofila... !?

...Acum, sa fim seriosi, daca Laszlo Toth, unul dintre animatorii AMTUR-ului ani la rand si fost nr 1 in clasament, nu ar avea loc, inseamna ca undeva este chiar o problema serioasa... Personal, nu pot spune ca-l cunosc prea bine, dar consider ca unul dintre acele wild-card-uri i se cuvine de drept, in caz ca vrea sa participe. Gresesc? Sper ca nu...
Chiar nu este o problema. daca Shuni doreste sa se reinscrie are loc de drept in primii 90 de participanti; este cu siguranta printre cei indreptatiti sa primeasca wild card, daca-l doreste, pana maine; are deja o oferta pe care Sorin i-a facut-o cu fair play si, peste toate acestea, se pare ca la OPEN vor ramane doua-trei locuri disponibile la ora inceperii turneului, asa ca s-ar putea inscrie si la inceputul turneului. Il rugam doar sa aleaga una din aceste posibilitati.

Lista finala de inscrieri este afisata pe prima pagina.
La Open pot participa cei 90 de jucatori, iar la Amatori primii 186.
Sambata se vor confirma inscrierile la sala, in cazul in care nu se prezinta toti cei 186 respectiv 90, locurile libere vor fi completate cu jucatori care doresc sa se inscrie pe loc, daca exista, in ordinea sosirii lor la sala.
Bafta tuturor!

Iata cum incet, incet, cele 3 saptamani de inscrieri s-au scurs, s-au inscris si s-au retras o multime de participanti, iar cei care sunt deja inscrisi pana la ora 21.00 si confirmati in lista de inscriere de pe prima pagina vor avea locul asigurat.

Back
Sus