Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pe asta cum ar trebui sa o interpretez???defensestyle a spus:si uite asa...luminitza,razboinica luminii, reusi sa faca lumina printre muritori ...
Si care ma rog este acel sistem corect si egal ???Kantor Imre-Zoltan a spus:Avand in vedere ca am fost facut politician trebuie sa Va raspund concret.
in ultima perioada multi favoriti au iesit din grupa inferioara de pe pozitia 2, 3, 4. Acestia ( O PARTE) s-au intilnit in grupele superioare si unul dintre ei risca sa nu ajunga in primii 32.
La ora actuala se doreste evitarea acestor intilniri directe dintre jucatorii de "elita" pentru a fi siguri ca se califica in primii 32, adica in eliminatorii. Astfel s-au propus capii de serie, pentru ca ei sa nu se intalneasca in grupele superioare si sigur vor accede in primii 32.
Am luat cei 20 de capi de serie de la Galați si am analizat evolutia lor in primii 32.
CONCLUZIA: Din cei 20 numai 9 au un traseu fara cusur, adica la toate concursurile s-au calificat in primii 32.
Au avut esecuri in sensul neintrarii in primii 32 urmatorii capi de serie;
1. Trifu Bogdan-Brașov(31.01. 2009)
2. Maritanu Luminita(Reghin-02.05.2009)
3.Rusu Stefan- Brașov(31.01.2009)
4.Motoroi Constantin-Topoloveni
5. Corcoz Costin- Brașov, Bistrița, Galați, Moreni
6. Nemtoi Gabriel- Bistrița
7. Uzuneanu Costica- Bistrița
8. Zainescu Corneliu- Adjud
9. Pitac Ovidiu- Moreni, Galați, Reghin
10. Patap Vladimir- Bistrița
11. Bodeanu Dan- Topoloveni, Valenii de munte, Moreni, Reghin
Anul trecut a fost o perioada cand cei din linia a doua se plangeau de faptul ca, daca nu mergeau la turnee nu scadeau in clasament. Acum acest val a atins si pe cei din linia intai si baietii destepti incearca sa isi ia masurile de precautie in sensul de a nu scadea in clasament.
EU PROPUN CAP DE SERIE ACELE PERSOANE CARE IN DECURSUL ANULUI COMPETITIONAL( IN SPETA 2009) S-AU CALIFICAT IN PRIMII 32 LA TOATE TURNEELE.
CINSTE LOR SI ACESTIA MERITA SA FIE CAP DE SERIE.
PENTRU CULTURA GENERALA VA ANUNT CA CEI CARE AU RATAT INTRAREA IN PRIMII 32 S-AU DEPLASAT MULT SI OBOSEALA SI-A SPUS CUVANTUL.
NU SUNT OM POLITIC , DAR CRED CA V-AM ADUS DESTULE ARGUMENTE PENTRU A FOLOSI UN SISTEM COMPETITIONAL CORECT SI EGAL PENTRU TOTI PARTICIPANTII.
Q.E.D.