Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

felicitari florin pt locul 4,personal nici nu m-am gandit ca nu vei lua primul loc ,dar asta e.in rest tin sa felicit organizatorii pt un turneu foarte reusit.

Broasca a spus:
Salut Domnul Sorin....in legatura cu acest clasament afisat....cred ca se intelege ca la amatori locul 3 la castigat Domnul Parvan Valentin..si locul 4 Calin Florin....nu era mai bine sa treceti locul 3 amandoi..sau mai bine trebuia sa se joace si pt locurile 3-4??Intreb si eu fara suparare?..Multumesc frumos(Calin Florin)
Nu cred ca se poate pune problema sa se creeze confuzii atat timp cat scrie clar 3-4 Parvan Valentin si Calin Florin. Daca scriam 3. Parvan si 4. Calin atunci era clar ca s-a jucat si finala mica.
Daca vrei te trec pe tine primul, ca sa nu mai fii suparat si sa nu mai rada Norocel de tine!

De obicei se trece primul cel care a pierdut la cel mai bine clasat din turul urmator.

Important:
Am gasit la sala in care s-a jucat Openul o pereche de ghete de piele maro. Posesorul lor ma poate contacta fie telefonic, fie pe mail pentru a gasi o solutie de restituire.

Felicitari Sorin pentru organizarea foarte buna!
Felicitari si domnului Parvan Valentin pentru locul obtinut!

A fost un turneu ok ...insa mai slabe ca celelalte ca si organizare....o mare problema a fost faptul ca toaleta era separata de sala de joc si ca sa ajungi pe acolo trebuia sa parcurgi o distanta de 5 metri prin frig. Pe mine unu m-a afectat se pare pt ca am o durere de spate cam nasoala...e aiurea sa iesi dupa un meci ..transpirat..in frig..chiar si pt cateva secunde. Oricum din ce-am inteles...pe viitor nu o sa se mai joace in sala acolo.
Cat despre turneu in sine...a fost f ok...singura problema ca deobicei ...orele tarzii la care se ajunge sa joci. Meciuri frumoase , chiar de la bun inceput au fost meciuri intre jucatori buni, schimburi spectaculoase. Desi am fost eliminat in sferturi ..pot sa zic ca eu meritam locul 2 :P :oops: pt ca am fost singurul care i-a luat 2 seturi castigatorului si colegului de echipa Mihai Craioveanu. Ba chiar puteam sa castig daca la 2-1 pt mine si 9 -9 aveam mai multa inspiratie. Dar asta e ...experientza invinge tineretea :mrgreen:

Pe aceasta cale am ocazia de ai felicita pe fericiti posesori de nume ce deriva din Sf. Valentin.
Norocul sa va iasa in cale pe unde umblati.!!! :clap: :thumbup: :wave:

mircea.garaz a spus:
Spuneti-i norocului pe nume:VALENTINA!Si invers: VALENTIN!
Cu parere de rau dl.Mircea nu mi-a iesit in cale Valentina?
Poate pe viitor!
P.S. Alex C. ne poate lamuri.Dorinta daca ia fost indeplinita,dar la ora care s-a terminat concursul putin probabil,eventual vro stipteza.
Numai el ne poate lamuri. :clap: :thumbup: :wave: :thumbdown:
Sa auzim de bine. :wtf: :yawn: :lol: :ugeek:

Antal sa fiu al naibii daca inteleg ceva din ce-ai scris ... :crazy: ........reformuleaza te rog ca sa inteleg si eu :smile:

Alex.C a spus:
Antal sa fiu al naibii daca inteleg ceva din ce-ai scris ... :crazy: ........reformuleaza te rog ca sa inteleg si eu :smile:
Enigma?
Daca tot nu ati vizitat orasul.
Nestiind cand veti intra la masa de tenis.
Putine sperantete sa-ti gasesti perechea dintre localnice.
Cu stima Deni. :geek: :thumbdown: :thumbup: :wave:

aaa nu sunt suparat...Domnul Sorin..eu asa am inteles.. prima cifra adica 3...este aferenta primului nume...iar cea de-a doua cifra adica 4 celui de-al doilea nume.. dar am si eu o rugaminte.....cand aveti timp ..sa jucam un tenis si sa vina si Domnul Parvan Valentin..sa joc un amical cu Domnia Sa...si dupa..meci..puteti schimba numele....ce sa zic felicitari pt organizarea acestui concurs..va multumesc......(Calin Florin)

La cum s-a jucat nu ma gandeam ca Broasca nu va juca finala dar in semifinala a jucat cu cel mai bun, Liviu. Daca ar fi avut orice alt adversar era finalist. Oricum competitia a fost super si cred ca a ambitionat multi jucatori inclusiv pe mine. Felicitari !
PS - Ne-am intors in coloana in București, dar nu cu mana goala !! :)

Fiulle.!
Cand ti-am spus sa lasam rezervele lui Bachus pe mai tarziu?
M-ai dojenit,cum se poate?
Cu pitesteni da,iar cu galateni ba?
Uite rezultatul!
S-au atata am putut,sa zicem?
Sa auzim de bine. :clap: :thumbdown: :thumbup: :yawn: :wtf: :wave:

salutare la toata lumea '
* sper sa nu am puse lumanari pe la biserici sau acatiste....
* vreau doar sa mentionez cateva lucruri observate de mine si anume :
- conditiile de joc au fost bune , in ciuda faptului ca multi altii au comentat acest aspect { pentru acestia din urma am insa un sfat : exista mana care face diferenta, fara suparare ]........
- au fost jucatori buni inca din primele grupe, insa au fost din pacate inlaturati de alti adversari la fel de valorosi, pe cand altii au ajuns cat mai sus, deoarece grupele si nu numai au fost cu copii sau varstnici...
- a fost un concurs " obositor " la modul ca se putea astepta chiar 1 ora pana la urmatorul meci...
- la acest turneu s-a pus amprenta zic eu pe REZISTENTA , si asta s-a cam vazut pe l final, eram rupt...
VA FELICIT PE TOTI PENTRU EFORTUL DEPUS, SI PENTRU SPECTACOLUL ACORDAT PUBLICULUI EXISTENT
MULTUMESC ORGANIZATORILOR SI GALERIEI MELE IN MOD SPECIAL...
VOIE BUNA ,
MA INCLIN '

Antal Denes a spus:
Fiulle.!
Uite rezultatul!
asa este tata..daca stiam ca o sa joc cu broasca nu ma mai adapam atata...

sorin167 a spus:
Important:
Am gasit la sala in care s-a jucat Openul o pereche de ghete de piele maro. Posesorul lor ma poate contacta fie telefonic, fie pe mail pentru a gasi o solutie de restituire.
Cu multumiri, ghetele le-a uitat domnul Chirita Cristian, din Călărași...hehe, si de data asta nu luase nimic "la bord".. :wink:

noro a spus:
Antal Denes a spus:
Fiulle.!
Uite rezultatul!
asa este tata..daca stiam ca o sa joc cu broasca nu ma mai adapam atata...
Zoro din Galați, poate mai mult ?i mai bine, mai las?-l pu?in, nu-l dojeni! S?n?tate ?i bucurii.

Back
Sus