Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu cred ca se poate pune problema sa se creeze confuzii atat timp cat scrie clar 3-4 Parvan Valentin si Calin Florin. Daca scriam 3. Parvan si 4. Calin atunci era clar ca s-a jucat si finala mica.Broasca a spus:Salut Domnul Sorin....in legatura cu acest clasament afisat....cred ca se intelege ca la amatori locul 3 la castigat Domnul Parvan Valentin..si locul 4 Calin Florin....nu era mai bine sa treceti locul 3 amandoi..sau mai bine trebuia sa se joace si pt locurile 3-4??Intreb si eu fara suparare?..Multumesc frumos(Calin Florin)
Cu parere de rau dl.Mircea nu mi-a iesit in cale Valentina?mircea.garaz a spus:Spuneti-i norocului pe nume:VALENTINA!Si invers: VALENTIN!
Enigma?Alex.C a spus:Antal sa fiu al naibii daca inteleg ceva din ce-ai scris ... :crazy: ........reformuleaza te rog ca sa inteleg si eu :smile:
asa este tata..daca stiam ca o sa joc cu broasca nu ma mai adapam atata...Antal Denes a spus:Fiulle.!
Cand ti-am spus sa lasam rezervele lui Bachus pe mai tarziu?
M-ai dojenit,cum se poate?
Cu pitesteni da,iar cu galateni ba?
Uite rezultatul!
S-au atata am putut,sa zicem?
Sa auzim de bine. :clap: :thumbdown: :thumbup: :yawn: :wtf: :wave:
Cu multumiri, ghetele le-a uitat domnul Chirita Cristian, din Călărași...hehe, si de data asta nu luase nimic "la bord".. :wink:sorin167 a spus:Important:
Am gasit la sala in care s-a jucat Openul o pereche de ghete de piele maro. Posesorul lor ma poate contacta fie telefonic, fie pe mail pentru a gasi o solutie de restituire.
Zoro din Galați, poate mai mult ?i mai bine, mai las?-l pu?in, nu-l dojeni! S?n?tate ?i bucurii.noro a spus:asa este tata..daca stiam ca o sa joc cu broasca nu ma mai adapam atata...Antal Denes a spus:Fiulle.!
Cand ti-am spus sa lasam rezervele lui Bachus pe mai tarziu?
M-ai dojenit,cum se poate?
Cu pitesteni da,iar cu galateni ba?
Uite rezultatul!
S-au atata am putut,sa zicem?
Sa auzim de bine. :clap: :thumbdown: :thumbup: :yawn: :wtf: :wave: