Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
eu scriam de Sandu,nu de domnul.Sandu !Nu stiu ce sistem de calcul ati folosit domnule Suta, dar domnul Sandu nu poate fi 4/3 din sibiu!
tampit esti Profesore !..pardon..domnule profesorCosmine, vezi, tata, ca Suta e intelectual?
vorbeste doar la masa...Bogdanele, ce faci? Te-ai retras? Nu mai zici nimică Sau tu te exprimi doar la masa?
Daca tot va adunati si doriti sa ramaneti intregi dl. DUMITRU va rog sa l invingeti exact cu 2/3.Ca sa continuam relatia de tranzitivitate, vin si eu sa ma bati, dar nu reusesti decit 1/4
MATEI DUMITRU - Deva - OPEN![]()
vorbeste doar la masa...
Daca e sa fim cinstiti, as fi bucuros sa-l bat oricum, numai 3-0 sa fieDaca tot va adunati si doriti sa ramaneti intregi dl. DUMITRU va rog sa l invingeti exact cu 2/3.
=))):lol::lol:Cu gura plina si capul gol.
=))):lol::lol:
Slava domnului ca n-am avut profesori ca dumneavoastra sa ma scoata la tabla !!!
- - - Actualizat - - -Din Cugir: - Kromek Iulian
- Oniga Petre
- Cristea Virgil
- - - Actualizat - - -
Bogdanele, toti cei de mai sus te bat rau pe tine.
Pe toti cei de mai sus eu ii bat rau de tot.
Deci eu te bat groaznic pe tine.
Ce vezi mai sus se numeste relatie de tranzitivitate.
Iesi la tabla. Nu ai inteles nimic. Treci la loc. Stai jos. 2
Va ajut cu un Xanax domn profesor?Iesi la tabla. Nu ai inteles nimic. Treci la loc. Stai jos. 2
CLaudiu..ce atâtea ocolisuri,spune pe fata ceea ce 'simti' pt el.,, Esti o fata buna,
Esti un ingeras,
Poate cea mai dulce
Fata din oras,,.