Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Exact.Totusi care-i logica :
2 like sunt egale cu un don't like?
Cu multumirile ce facem?
unde pot vira si eu bani?Nu vreau sa dezbatem aici acea problema cu "don't like"-urile pe care le-ati primit. Deocamdata v-am urcat reputatia la una pozitiva.
Evident ca abuzurile se vor sanctiona.
Ca si o completare, "bobocii" nu pot da "like / don't like", iar cei care abuzeaza vor ramane definitiv fara dreptul de a folosi aceasta optiune.
Vreu sa mai spun ca noi avem versiunea "free", in care nu pot sterge "multumirile / nemultumirile".
O sa vorbesc cu Valentin sa vedem daca putem sa cumparam versiunea completa, care are mult mai multe optiuni, printre care stergere calificative, userul se poate razgandi si sa ia inapoi multumirea sau nemultumirea, activarea doar in anumite sectiuni, etc.
Versiunea FULL costa in jur de US $84.95.
cule, nu o sa dam apa la moara carcotasilor, eu am prezentat mai sus acel pret pentru a-i explica lui D.D. din ce cauza nu am sters unele calificative "nu-mi place".unde pot vira si eu bani?
carcotasi 50%; baieti rai 30%; iar restul de 20% sunt baieti buni aici pe forum..cule, nu o sa dam apa la moara carcotasilor,
Mesajele d-voastra au primit aprecieri de la utilizatori. Aveti in profil peste 11 pagini de mesaje apreciate, ceea ce nu poate fi o coincidenta sau o intamplare. Pana la urma un rang bun pe forum nu inseamna sa fii doxa de "tenis de masă" dar caracter deplorabil. Inseamna bun simt, credibilitate si apreciere din partea celorlalti.
- - - Actualizat - - -Offtopic:
Fac un apel userilor de pe forum, nu mai dati "nu-mi place" lui D.D. Nu luati in seama circul pe care il face din cand in cand. Din contra, circul distreaza, omul merita "like-uri" si reputatie.
Multumesc de intelegere.
PS: D.D. nu conteaza ca ai oferit 500 de imi place... sau altfel zis nu conteaza ce crezi despre tine, conteaza ce cred ceilalti despre tine.
De-aia si propusesem ideea unui calificativ de atentionare ! Nu poti da un calificativ negativ pentru o fraza dintr-un text sau negativ unui cuvant/idee/exprimare/etc dintr-un context ! Cred ca se pot contoriza mai multe astfel de calificative iar la un numar de 3 sau 5 astfel de calificative sa se poate echivala cu un "nu-mi place mesajul".Multi abuzeaza de optiunile noi ale forumului acordand gratuit -1 sau -2 unor mesaje neutre.
Am creat in mod special un topic pentru raportarea abuzurilor aici.
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[TR]
[TD]titlu[/TD]
[TD]reputatie[/TD]
[TD]vechime[/TD]
[TD]Nr posturi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]boboc[/TD]
[TD]<=0[/TD]
[TD]<30 zile[/TD]
[TD]<10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadet[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]>30 zile[/TD]
[TD]>10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]junior[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]>90 zile[/TD]
[TD]>50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senior[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]>180 zile[/TD]
[TD]>150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maestru[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]>365 zile[/TD]
[TD]>1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]intelept[/TD]
[TD]250[/TD]
[TD]>700 zile[/TD]
[TD]>2000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toate 3 conditiile trebuie indeplinite simultan.
Astept in continuare sugestii si imbunatatiri pe aceasta tema.
In prima faza am vrut sa avem useri din toate categoriile si sa nu existe o vanatoare dupa like-uri.Poate ca ar fi mai bine daca s-ar mai creste putin la reputatie, pt fiecare rang, adica: pt junior - reputatie 10, pt senior- reputatie 50, pt maestru - reputatie 150 iar pt intelept - reputatie 300....adica sa se acorde o importanta mai mare reputatiei decat vechimii pt "urcarea" in rang...
Clau, mai taie din ele.... Suntem un forum mic, dar plin de: "raza de lumina in ochiii tuturor" , "Idealul unui forumist", "este deja o vedeta"In prima faza am vrut sa avem useri din toate categoriile si sa nu existe o vanatoare dupa like-uri.
Daca cresc acum "baremul" se vor supara multi ca au fost "retrogradati".
Dar aveti dreptate, chiar trebuie ridicata putin stacheta in privinta rangurilor. Mai astept alte pareri care sa sustina acest lucru.