ÎNCHIS Vand diferite lemne.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
as fi interesat de lemnul viscaria!dar vreau poze mai clare cu seria si cu lama si cu fluturele din capatul manerului!am dat zoom si nu am vazut nici o serie!fiti amabil si puneti poze mai clare!ms!

ma asteptam oricum lemnul este o clona!si stiu pe ce ma bazez!
- - - Actualizat - - -
la lemnul dvs primul strat este alb la original este gri ,lipsa seriei am dat zoom de n ori si nu se vede seria plus scrisul felul in care este predispus!deci nu puteti zice ca ati avut o camera de slaba rezolutie,sau ca era intuneric cand ati facut poza se vede!trebuie sa va ganditi sa va respectati cumparatorii aici pe forum nu este piata de desfacere de produse contrafacute!oricum discutam azi cu cineva pe privat nu-i dau numele si m-a intrebat ce parere am de lemn!i-am zis adevarul si chiar ma asteptam sa nu-mi tr poze!daca dvs asa considerati ca va respectati clientii problema dvs!o seara buna!

ma asteptam oricum lemnul este o clona!si stiu pe ce ma bazez!

- - - Actualizat - - -

la lemnul dvs primul strat este alb la original este gri ,lipsa seriei am dat zoom de n ori si nu se vede seria plus scrisul felul in care este predispus!deci nu puteti zice ca ati avut o camera de slaba rezolutie,sau ca era intuneric cand ati facut poza se vede!trebuie sa va ganditi sa va respectati cumparatorii aici pe forum nu este piata de desfacere de produse contrafacute!

In privinta culorii manerului si a seriei ai perfecta dreptate dar poate s-a produs in mai multe variante...
Eu nu ma pronunt ca ar fi contrafacut lemnul, dar stiu ca viscaria are intr-adevar alb la maner. Adevarat ca seria nu se vede din cauza calitatii fotografiei. Asta nu inseamna ca mimusrem n-ar fi un vanzator serios (deocamdata), eu l-as caracteriza mai degraba ca un tip "comod". Mi se pare normal sa fotografiezi pe toate partile un lucru in momentul in care doresti sa-l vinzi.

Pentru motive de genul asta (original/copie) am si deschis un topic la sectiunea echipamente pe acest subiect. Posibil sa existe un fisier sau un site in care sa se poate verifica seriile (chiar daca e relativ pana la urma urmei...si ele se pot clona).
Respect.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus