poze cu viscaria? ce greutate are?am un Viscaria ,se aseamana.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
poze cu viscaria? ce greutate are?am un Viscaria ,se aseamana.
poze cu viscaria? ce greutate are?
din pacate tot am incercat ,dar nu m-ai reusesc!! Intelegi draga Sorinele?...dar sunt secrete ? atasati-le aici sa le vedem si noi, cine stie poate intereseaza pe careva !
acuma pe bune...cat sa m-ai las?....290!...m-ai putin de jumatate pretul oficial!Dar acesta este pretul final,plus transport.primul interesat e castigator!....si sunt 2deja.ultimul pret la viscaria va rog !![]()
da ,am sa fac ordine ca nici eu nu m-ai stiu ce amO lista actualizata cu ce a mai ramas si preturile aferente?
trimitemi adresa de mail ,si-t trimit poze mai detaliate.as fi interesat de lemnul viscaria!dar vreau poze mai clare cu seria si cu lama si cu fluturele din capatul manerului!am dat zoom si nu am vazut nici o serie!fiti amabil si puneti poze mai clare!ms!
da ,este cu maner ST.mai e de actualitate x5?
Viscaria s-a vandut!puneti-le va rog aici pe forum!Ms!
inainte de a acuza o persoana ca nu isi respecta clientii mai bine uitati-va la calificativele comerciale ! ati vazut un cumparator nemultumit? NU !!! atunci nu mai acuzati oamenii degeaba pt. a crea scandal !!!daca dvs asa considerati ca va respectati clientii problema dvs!
ma asteptam oricum lemnul este o clona!si stiu pe ce ma bazez!
- - - Actualizat - - -
la lemnul dvs primul strat este alb la original este gri ,lipsa seriei am dat zoom de n ori si nu se vede seria plus scrisul felul in care este predispus!deci nu puteti zice ca ati avut o camera de slaba rezolutie,sau ca era intuneric cand ati facut poza se vede!trebuie sa va ganditi sa va respectati cumparatorii aici pe forum nu este piata de desfacere de produse contrafacute!